Szó sem lehet könnyelműségről!

2018. 10. 19. (péntek) 10.48

Ma 18 órakor az újonc egri csapatot fogadja a DVSC SCHAEFFLER a Hódosban.

Vétkes álszerénység lenne azt állítani, hogy nem a DVSC SCHAEFFLER a találkozó egyértelmű esélyese. Viszont az is egyértelmű, hogy hatalmas hiba lenne lebecsülni az eddig mind a hat meccsét elvesztő Eszterházy SC együttesét. Az egriek – akikkel négy nap alatt kétszer is megmérkőzik a Loki, hiszen hétfőn a hevesi megyeszékhelyen Magyar Kupa-mérkőzést játszik a két csapat – ugyanis azt eddig is bizonyították, hogy amíg van reális esélyük a pontszerzésre, addig roppant veszélyes ellenfelek. Mindjárt a bajnoki nyitányon az 54. percig meccsben voltak az Érd ellen, a bronzérmes 25–25 után döntötte el a két pont sorsát. Az MTK otthonában és a Budaörs ellen is tisztességgel helyt állt az újonc, amelyben Sári Barbara vezeti a házi góllövőlistát. A legendás Dunaferr játékos lánya, aki édesanyja posztját örökölte, azaz beállósként riogatja a riválisokat hat meccsen 39 gólt szerzett, 21 hétméteres kísérletéből 17-szer volt eredményes.

A DVSC SCHAEFFLER-ből a hét elején hiányzott a juniorválogatottal gyakorló Arany Rebeka, aki kétszer volt eredményes a korosztályos nemzeti együttes MTK elleni mérkőzésén. Szépen javul Lotte Grigel ujjsérülése, így jó esély van a dán válogatott irányító pályára lépésére. A szakmai stáb alaposan felkészítette a lányokat az ellenfélből, szó sincs arról, hogy a csapat nem veszi komolyan a sereghajtó elleni meccset.

„Egy ellenfelet sem szabad lebecsülnünk – erősítette meg a fentieket Bordás Réka. – Az első osztály újonca lelkes, játékosai még szokják a nagyobb kihívásokat. Szeretnénk védekezésben javulni, nagy szükségünk lenne egy önbizalom növelő sikerre.”

A 18 órakor kezdődő DVSC SCHAEFFLER – Eszterházy SC mérkőzést Hantos Dorina és Rózsavölgyi Brigitta vezeti majd. Kapu- és pénztárnyitás egy órával a kezdés előtt, 17 órakor. A GLOBUS Kids Gyermekmegőrző és Játszóház ezúttal is várja a hat éven aluli kicsiket, akikre szakképzett óvónő vigyáz, amíg a szülők szurkolnak.

 

Forrás: dvsckezilabda.hu

 Cikk nyomtatása